Канікули пройшли з користю!

У період осінніх канікул у шаховій школі пройшов чудовий турнір, «Осінній Кубок – 2018», із класичним контролем часу. Дітвора отримала можливість підвищити свій кваліфікаційний рівень та здобути безцінний досвід для подальшого росту в цій чудовій і заворожуючій грі під назвою шахи. На старт вийшли 55 учасників, які були розділені на два турніри відповідно до їхньої кваліфікації.

В основному турнірі, де змагались 1 розрядники та КМС, фаворитом був Щербина Дмитро, і він підтвердив свій статус: з перших турів захопив лідерство і до фінішу вже нікому не поступився першою сходинкою. Впевнена гра і звання чемпіона! Друге місце за досвідченим Дмитренком Петром, якому по ходу турніру вдалось догнати лідерів і завоювати срібло. Бронза у Вічавського Андрія, який показав міцну гру і тільки в драматичній партії останнього туру проти Дмитренка випустив срібну медаль. У категорії дівчат золото здобула Степанюк Каріна, срібло у Скакун Катерини і бронза у Журабаєвої Софії. Кращим серед ветеранів виявися Трегубов Олександр. Також зазначимо що в турнірі була можливість виконати норму КМС, але вона нікому не підкорилась.

Турнір 2-3 розрядів зібрав багато дітвори. Всі з бойовим настроєм і блиском в очах ринулись в бій, із якого впевнено переможцем вийшов Волос Ілля. Окрім звання чемпіона він виконав норму 1 розряду. Побажаємо йому успіху в здачі екзамену для остаточного отримання цього довгоочікуваного розряду. Одразу за ним розташувався Тодоренко Юрій, який весь час «наступав на п’яти» Іллі. Юра показав добротну гру, але на жаль йому не вистачило пів очка до норми розряду. Закрив п’єдестал Крамаренко Іван, який підсилюється з кожним турніром. Також не залишились без уваги дівчатка, які на рівних змагались із хлопцями. У підсумку 1 місце у досвідченої Копистиринської Анни, на 2 сходинці розташувалась юна 3-розрядниця Журабаєва Марія, а 3 місце у Косецької Ірини.

Звичайно, 3-розрядникам важкувато було боротись проти 2-розрядників, тому кращі з них теж були нагороджені: 1 місце у Цибульского Дениса, 2 місце посів Ясько Яків, а 3 - Кержнер Лев. Також Цибульський і Кержнер виконали норму 2 розряду, з чим їх і вітаємо!

Підсумкові таблиці:

Володимир Вусатюк, старший тренер



0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий