У СЕЛІ ГУЩИНЦІ ГРАЛИ В ШАХИ!

У с.Гущинці Калинівського району Вінницької області пройшов всеукраїнський шаховий турнір. Більше 50 шахістів приїхало на змагання не тільки випробувати свої шахові навики, але й відпочити, отримавши насолоду від прогулянок на свіжому повітрі, купання та риболовлі в Південному Бузі, гри в пінг-понг і футбол та інших спортивних ігор і розваг. Але відпочинок-відпочинком, коли шахісти сідали за дошку, то про відпочинок усі забували й починався безкомпромісний поєдинок.

Організатором змагання був президент Калинівської шахової Федерації, справжній шаховий ентузіаст Олександр Штельмах. До речі, ще зовсім нещодавно Олександр служив у Збройних силах України в АТО і ризикував життям заради територіальної цілісності та суверенітету нашої держави.

Перемогу здобув вінницький міжнародний майстер Володимир Вусатюк, друге місце вдалося вибороти автору цих рядків, а високе третє місце посів молодий КМС з Чернівців Олексій Білич. Пристойну і змістовну гру показали: 4 місце – Михайло Шафір (Вінниця), 5 – Артур Роєнко (Жмеринка-Вінниця), 6 – Дмитро Щербина (Вінниця), 7 – Андрій Горобець (Могилів-Подільський), 8 місце і 1 серед ветеранів – Олександр Іонов (Козятин), 9 – Олександр Костенко (Вінниця), 10 – Валерій Горобець (Могилів-Подільський). Кращою серед жінок стала Леся Косіч (Вінниця), серед молоді до 12 років – Юрій Штомпель (Вінниця), серед ветеранів калинівчан - Микола Самойлюк, серед калинівчан – Віталій Процюк.

Загалом турнір удався, тому хочеться подякувати Олександру Штельмаху за гарну організацію і побажати не збавляти обертів, а й надалі організовувати турніри все краще та краще!

Микола Боднар, головний суддя змагань

Таблиця







0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий