ВІДБУЛАСЬ ВІДРОДЖЕНА СПАРТАКІАДА

Обласна спартакіада з шахів серед школярів не проводилась багато років. Було дуже сумно спостерігати за постами у Фейсбуці про проведення таких турнірів у інших областях України. І ось за моєї ініціативи ми відродили це важливе, цікаве й дуже потрібне змагання.

У Вінницькій шахово-шашковій школі відбулась спартакіада з шахів серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів області. До участі в змаганні допускалося по одній команді від міст і районів області. Перше місце впевнено завоювала найкраща команда м.Вінниці - КЗ ЗШ №3 в складі: Олександр Жуковський, Михайло Жуковський і Ірина Косецька. Друге місце в команди ЗОСШ №4 м.Жмеринки. Третє посіла команда ЗШ №4 м.Могилева-Подільського. Загалом у турнірі прийняли участь 16 команд, що для першого разу після великої перерви є непоганим показником.

Микола Боднар, головний суддя








2 коммент. :

Unknown комментирует...

А інші команди як зіграли? Киньте турнірну таблицю.

Unknown комментирует...

1.А есть ли сейчас "Белая ладья" или ее аналог?
2. Как то странно, что от Винницы с населением 400 000 всего одна команда и от районов по одной команде, от областного центра следует допускать не менее трех команд! Нельзя ущемлять детей из-за места жительства!

Отправить комментарий

Оставьте комментарий