Відубулись «Браїлівські сонати»

З 15 по 16 вересня в смт.Браїлів проходив всеукраїнський дитячий шаховий турнір «Браїлівські сонати», присвячений відомому композитору П.І.Чайковському. У турнірі приймали участь 67 учасників з різних куточків Вінницької області та представники Тернопільської області. Регламент турніру: 9 турів, контроль часу 20 хвилин із додаванням 5 секунд після кожного ходу, з обрахунком міжнародного рейтингу з швидких шахів.

На відкритті учасників щиро привітали місцеві вокальні колективи та місцева влада, яка пообіцяла з кожним роком покращувати умови проведення. Відвідали Свято-Троїцький жіночий монастир, музей імені П.І.Чайковського, відпочили у мальовничому парку. Турнір був забезпечений сучасним шаховим інвентарем, і діти мали змогу повністю сконцентруватись на грі, а між турами підкріпитись солодощами.

Не зважаючи на велику кількість шахістів з м.Вінниці, переможцем турніру одноосібно став жмеринчанин Шаталюк Назар. Друге та третє місце за вінниччанами Паламарчуком Тимуром та Іванченко Володимиром. Загалом нагороди отримали 30 учасників у своїх вікових групах.

Жмеринська федерація шахів висловлює велику подяку Жмеринській районній адміністрації та нейбадужим батькам юних жмеринських шахістів за спонсорську допомогу та вагомий внесок у проведення шахового свята.

Підсумкова таблиця









0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий