Не старіє душа ветерана!

1 та 2 жовтня в приміщенні МДЮСШ №6 за ініціативи міського спортивного комітету (голова – Краєвський С.С.) та активної підтримки федерації шахів міста Вінниці (голова – директор МДЮСШ №6 Боднар М.М.) відбувся шаховий турнір, присвячений Міжнародному дню похилого віку та ветерана. Нагородження спортсменів проходило за підтримки Міського спортивного комітету та адміністрації МДЮСШ №6.

Турнір проходив у двох вікових категоріях: 50 років і старше (від 50 до 65 років) і 65 років і старше. Серед учасників (загальна кількість – 21) були лікарі, педагоги, військовослужбовці, будівельники та представники інших професій.

Із самого початку в турнірі закипіла безкомпромісна боротьба між активними учасниками всіх місцевих та обласних турнірів: Шпіркіним, Большуновим, Спіріним, Трегубовим та іншими. Першими занервували кандидати в майстри спорту Трегубов Олександр та Анатолій Спірін, але А.Спірін швидко «взяв себе в руки» і, як личить кандидату технічних наук і викладачу вищого навчального закладу, фініш турніру провів дуже вдало. У підсумку він став переможцем турніру в категорії 50 років і старше. А Олександр Трегубов так і не знайшов свою гру й у підсумку посів 13 місце, яке зовсім не відповідає його рівню.

Переможцем турніру в категорії 65 років і старше став Володимир Шпіркін, який показав видатний результат – 8 очок із 9. Друге місце в Євгена Большунова, який здобув 7 очок із 9. Третє місце посів військовий пенсіонер Дмитро Финогеєв.

У категорії 50 років і старше друге місце посів Володимир Яковець, а третє – учасник АТО Олександр Штельмах.

Вітаємо всіх переможців та учасників турніру та запрошуємо взяти участь у чемпіонаті міста серед ветеранів, який пройде з 16 по 18 жовтня 2018 року.
 
Дорофєєв С.М., головний суддя турніру, суддя національної категорії







0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий