ТУРНІР У БАРУ ЗАВЕРШИВСЯ СЕНСАЦІЄЮ!

В м.Бар Вінницької області відбувся традиційний відкритий шаховий турнір з класичних шахів. Незмінний організатор, голова Федерації м.Бар Анатолій Павлович Кобиль вже в 10 раз проводить такі змагання. Зважаючи на те, що А.Кобиль є тотально незрячою людиною, можна тільки уявити, як складно було організувати такий захід. Тому можна тільки знати капелюха і подякувати цій гарній, порядній і доброзичливій людині.

Перейдемо безпосередньо до освітлення самого турніру. Турнір зібрав близько 70 учасників з Вінницької, Житомирської, Одеської, Хмельницької, Рівенської, Чернівецької областей і м.Києва. На радість місцевих з перших турів лідерство захопив і впевнено зберіг його до фінішу «темна конячка», місцевий шахіст Андрій Лесько. Андрій майже зовсім не грає в турнірах і до цього не показував гарних результатів. І от вистрелив як кажуть, гра йшла, все виходило і позиційно і комбінаційно. Вітаємо А.Леська й барчан з великим успіхом! Друге місце в жмеринчанина Артура Роєнка. Призову трійку замкнув міжнародний майстер з Вінниці Микола Боднар.

Другою сенсацією став виступ могилівчанина Юрія Селіверстова: 4 місце в такій солідній компанії – гарний виступ. 5 місце в Дмитра Щербини (Вінниця), 6 – Дмитро Горєлов (Хмельницький), 7 – Андрій Дем'янюк (Рівне), 8 – Олександр Рибченко (Київ), 9 – Дмитро Осадчук (Житомирська обл.), 10 – Анатолій Ходюк (Жмеринка). Кращою серед жінок стала Карина Степанюк (Вінниця). Ці шахісти показали зрілу і доволі змістовну гру.

Взагалі турнір пройшов в дружній і товариській атмосфері. Сам Бар – гарне і затишне містечко, від якого віє оптимізмом, а якщо ще в ньому пограти в шахи, то уік-енд вийде на 12 балів! До нових зустрічей у Бару!


МАША ШАХОВА






0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий