У «ТАЛАНТАХ ПОДІЛЛЯ-2018» ПЕРЕМОГЛИ МОЛОДІ ТАЛАНТИ УКРАЇНИ

У Вінниці відбувся всеукраїнський шаховий турнір з обрахунком міжнародного і українського рейтингів з класичних шахів. Звичайно головною родзинкою був обрахунок саме міжнародного рейтингу, адже таких турнірів на Україні надзвичайно мало, а молодим рейтинг потрібен, щоб в майбутньому завойовувати звання. До Вінниці з’їхались шахісти з багатьох областей України.

Турнір пройшов у цікавій, запеклій боротьбі, шахісти боролись за кожен пункт міжнародного рейтингу, і у випадках, де здавалося б одного з суперників влаштовувала нічия, приходилось грати на перемогу, щоб не втратити дорогоцінні пункти.

Перемогу святкував вінниччанин КМС 15-річний Дмитро Щербина. Діючий чемпіон України серед юнаків до 14 років з бліцу чернівчанин 14-річний Олексій Білич до останнього туру наступав на п’яти переможцю, але йому не вистачило зовсім трішки: в Олексія срібна нагорода. А от 3 місце у ветерана вінницьких шахів Олександра Трегубова. Високі 4 і 5 місця вибороли молоді шахісти з Києва 15-річні Роман Дарда і Аліна Дячек. 6 місце в 15-річної вінниччанки Карини Степанюк.

Усі молоді шахісти, що потрапили в шістку, неодноразові переможці і призери юнацьких чемпіонатів України, або неодноразовы учасники юнацьких чемпіонатів, але без сумніву можна стверджувати, що всі вони дуже талановиті і в майбутньому як мінімум майстри спорту.

Інші результати наведено в таблиці нижче. Порадувала велика кылькысть молодих вихованців Вінницької школи, які прийняли участь в змаганнях. Усі молодці, адже отримано безцінний практичний досвід.

До нових турнірів з обрахунком міжнародного рейтингу у Вінниці! 


Микола Боднар, директор МДЮСШ №6














0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий