На обласному шаховому турнірі молодь показала зубки!

За ініціативи колективу шахової школи пройшов чудовий обласний турнір «Зима-2018». Його особливістю було обмеження учасників в залежності від сили гри: гравці з рейтингом 2200 і вище не могли прийняти в ньому участь. Це дало можливість багатьом іншим гравцям проявити себе і відчути смак від більш реальної боротьби.

На старт вийшло багато молоді а також досвідчених гравців. На протязі всієї турнірної дистанції в лідерах перебувало достатньо молодих шахістів, вихованців шахової школи. Вони не тільки змагались на рівних з більш досвідченими суперниками, а навіть брали над ними верх. Це був напружений турнір з великим накалом боротьби.

В результаті перше місце розділило одразу двоє учасників, але за більшим додатковим показником чемпіоном виявився досвідчений Большунов Євген, який радував глядачів творчою і безкомпромісною грою. А от друге місце в учениці шахової школи Степанюк Каріни. Прекрасний результат, який вона заслужила повною відданістю грі і концентрацією за шахівницею. Бронзу бажали отримати одразу троє, але за додатковим показником вона дісталась Шпіркіну Володимиру. 4 місце – Шафір Євген, 5 – Біленький Максим, 6 – Химич Микола, 7 – Осадчук Анатолій, 8 – Адамчук Дмитро, 9 – Штомпель Юрій, 10 – Мельников Костянтин, 11 – Косіч Леся, 12 – Буняк Ярослав.

Головним завданням турніру було дати можливість молоді набратись досвіду. Якщо проаналізувати перші 12 місць то з них 6 посіли вихованці школи.

Володимир Вусатюк, головний суддя








0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий