У ЧЕМПІОНАТІ ВІННИЦІ МАЙСТРИ ДОВЕЛИ СВОЮ ПЕРЕВАГУ В КЛАСІ!

У Вінницькій шаховій школі відбувся відкритий чемпіонат Вінниці серед чоловіків та жінок з класичних шахів. Грали всі разом за швейцарською системою в 9 турів. Шахісти за новорічні свята занудьгували за шахами, тому всі чекали перший відповідальний турнір на Вінниччині в 2018 році з нетерпінням, адже по добрій традиції вже багато років поспіль чемпіонат Вінниці проводиться в одні і ті ж строки в кінці січня.

З перших турів лідерство захопили єдині міжнародні майстри в турнірі Микола Боднар і Віктор Матвіїшен. В такому ж порядку вони і прийшли до фінішу, випередивши своїх суперників на декілька очок, тим самим довівши різницю між майстрами і не майстрами. Високе 3 місце виборов сильний КМС Олександр Штельмах з Калинівки. О.Штельмах єдиний з нашої шахової сімї, який побував в АТО і захищав наші життя від ворога.

4 місце теж у міцного КМС Артура Роєнка. Артур в останній час суттєво підсилив гру. Він не тільки сам удосконалюється, але й досить успішно тренує дітей у шаховій школі, що теж допомагає йому підвищувати якість своєї гри.

Міцну і потужну гру також продемонстрували: 5 місце - Костянтин Мельніков (Вінниця), 6 місце і 1 серед ветеранів - Павло Жмуцький (Вінниця), 7 - Дмитро Щербина (Вінниця), 8 – Максим Іллюхін (Вінниця), 9 і 1 серед жінок – Надія Шпанко (Вінниця), 10 – Алєксандр Швайгєр (Вінниця).

Срібним призером серед жінок стала Карина Степанюк, а третє місце в Лесі Косич (обоє – Вінниця).

Турнір пройшов у дружній і теплій атмосфері. Хочу подякувати Станіславу Дорофєєву, Артуру Роєнку і Володимиру Вусатюку за допомогу в суддівстві.                                    

Микола Боднар, президент Федерації шахів Вінниці

Стаття про чемпіонат на сайті «20 хвилин»

Таблиця

Фото





1 коммент. :

Анонимный комментирует...

ДРУЗЬ ЮРА теж пройшов АТО

Отправить комментарий

Оставьте комментарий