Чудове завершення шахового року на Вінниччині!

В кінці 2017 року в приміщенні МДЮСШ №6 відбулось справжнє новорічне свято для шахістів Вінниччини. Чудовий турнір з блискавичних шахів (контроль 3 хвилини + 2 секунди на хід), який налічував 15 турів при 55 учасниках. В турнірі прийняли участь майже всі сильні шахісти Вінниці, боротьба була запеклою і тим цікавою. Молодь наступала на п’яти більш досвідченим. Атмосфера була просто чудовою.

Заслужене 1 місце посів міжнародний майстер Вусатюк Володимир, продемонструвавши впевнену гру і місці нерви, захопивши лідерство в першій половині турніру і не відпускаючи його аж до самого завершення, зазнавши по ходу турніру тільки одну поразку. Його результат 12,5 очок з 15. Другу і третю сходинку розділило двоє шахістів з результатом 11,5 очок, але по додатковому коефіцієнту друге місце дісталось молодому львів’янину Кириченку Мар’яну, який не дуже хотів відставати від свого тренера і посів сходинку одразу за ним. А бронза вже дісталась доволі сильному і досвідченому Биковському Олегу.

У категорії дівчат впевнене перше місце посіла майсер ФІДЕ Шпанко Надія, друге місце у Степанюк Каріни а трійку призерів замкнула Косіч Леся.

Запекла боротьба спостерігалась в категорії дітей до 12 років, але впевнену перемогу здобув Штомпель Юрій, який за тур до кінця грав навіть за першим столиком і на додаток до такого результату отримав ще й гарну прибавку в рейтингу. Друге місце в останньому турі вдалось з великим зусиллями вибороти Біленькому Максиму. Третє місце у Жуковського Олександра.



Чудове завершення шахового року на Вінниччині!


0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий