У ЖМЕРИНСЬКОМУ МЕРИДІАНІ П'ЄДЕСТАЛ ЗАЙНЯЛИ МАЙСТРИ

У Жмеринці вже в 20 раз відбувся традиційний шаховий фестиваль «Жмеринський меридіан-20». Турнір був ювілейний, тому організатори на чолі з президентом Жмеринської Федерації Анатолієм Ходюком доклали максимум зусиль, щоб теперішнє змагання пройшло на більш високому рівні ніж попередні, і це їм вдалося на відмінно! Можна тільки собі уявити, як 20 разів поспіль на пристойному рівні проводити всеукраїнський турнір! За це велика подяка організаторам!!!

На старт вийшло 65 шахістів з 8 областей України та низки міст Вінницької області, серед яких 6 майстрів та більше 25 КМСів. Переможцем турніру став багаторазовий учасник і переможець багатьох турнірів на Вінниччині майстер спорту Олег Терлецький зі Львова. Олег люб’язно прокоментував декілька своїх цікавих партій.

Друге місце в майстра спорту з Вінниці Миколи Боднара. Третє – в молодого майстра з Вінниці Віктора Матвіїшена. Призові місця, продемонструвавши пристойну гру, вибороли: 4 місце – Андрій Горобець (Могилів-Под.), 5 – Володимир Вусатюк(Вінниця), 6 – Артур Роєнко, 7 – Дмитро Щербина (Вінниця), 8 – Максим Казаков (Київ), 9 – Надія Шпанко, 10 – Віктор Гудок (Вінниця).

Учасники змагань були задоволені організацією, адже господарі встановили більше 25 призів, тобто нагородженим був кожен третій. Жмеринська шахова Федерація вкотре підтвердила свої високі позиції в справі розвитку шахів в області й без перебільшення можна сказати – на всій Україні!

Фото:

Таблиця:

Микола Боднар, віце-президент Вінниицької обласної федерації шахів

0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий