Відкриття нових талановитих команд на Вінниччині!

В одному з найісторичніших міст України, самому георгафічному центрі України м.Липовець вже в 17-й раз відбувся командний чемпіонат Вінниччини з шахів.

На цей раз було змінено кількість учасників в команді з 5 до 4, як на Всесвітніх шахових олімпіадах, чемпіонатах світу і Європи.

Участь в змаганнях прийняло 10 команд. Особливу увагу до себе привертали нові команди села Росоша і села Зозів. Тільки вдумайтесь, на скільки багата Липовецька земля справжніми любителями цієї древньої і мудрої гри, що навіть села в змозі виставити бойовий склад гравців! І не просто бойовий, адже після перших чотирьох турів команда села Росоша була одноосібним лідером, аж поки не програла в очній зустрічі Вінниці, але ця поразка виявилась єдиною для них.

Загальний підсумок такий:
1 місце - м.Вінниця
В складі: Вусатюк Володимир, Щербина Дмитро, Мельников Костянтин, Спірін Анатолій
2 місце - с.Росоша
В складі: Майборода Олександр, Пилипчук Олександр, Шендерук Петро, Гурин Павло
3 місце - м.Могилів -Подільський
В складі: Горобець Андрій, Горобець Валерій, Куба Костянтин, Путря Олег

Організатори в особі Липовецької Федерації шахів (президент Віталій Ковальчук, заступник Олександр Роговий та компанія), міської влади та спонсорів провели турнір на відмінно, про що свідчили гостинний теплий прийом та непогані призи переможцям!

Володимир Вусатюк, головний суддя змагань


3 коммент. :

Анонимный комментирует...

опять горшки давали?))))
самые смешные призы нашей области))))

Unknown комментирует...

Організатори постарались на 110 відсотків, а вам АНОНІМ потрібно показати своє імя і спонсорувати хоч один турнір в рік, тим самим зробити свій вклад в розвиток шахів на Вінниччині!!!

Патріот комментирует...

Не дивуйтеся такому коментуванню Аноніма. Це він - від заздрощів! Бо його черепок не тягне навіть на маленький (дитячий) горщик... Тому він і гадить талановитим людям. А Ви, Миколо Миколайовичу, дали онаністу-Аноніму гідну відповідь !!! І ще: де можна знайти і побачити підсумкову таблицю вищезгаданого турніру в м. Липовець ?

Отправить комментарий

Оставьте комментарий