Відбувся відкритий обласний шаховий турнір «Піщанка-2017»

В залі Піщанського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія» 25-27 серпня відбувся відкритий обласний шаховий турнір «Піщанка-2017» присвячений 26-й річниці незалежності України.

Організатори турніру запросили шахістів Вінниці, Козятина, Калинівки, Крижополя, провідних гравців Одеської та Житомирської областей. Це сталося завдяки гарній організації та непоганому призовому фонду. За сприяння райдержадміністрації та районної ради учасники не лише змагалися, а й гарно відпочили на території нашого району.

На старт турніру вийшло 34 спортсмени, серед яких були діти, ветерани шахів та жінки. У лідери одразу вийшов майстер спорту з шахів Віктор Гудок з м.Вінниця, який набрав у 9 турах за швейцарською системою (лідери грають з лідерами, аутсайдери – з аутсайдерами) 7,5 очок. Друге місце за більшим коефіцієнтом Бухгольца у вінничанина Володимира Шпиркіна – 6,5 очок. Третім став наш земляк Дмитро Денисов – 6,5 очок.

Перший приз серед юнаків здобув Богдан Чорний (учень Піщанського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія»), серед ветеранів – учасник з м.Кодима Одеської області Сергій Сіроштан, серед жінок – Уляна Фільченкова (учениця Піщанського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія»).

Більшість учасників отримала грошові та цінні призи, а також грамоти райдержадміністрації та районної ради.

Найвагоміший внесок в шахове свято зробили О.І.Крижанівський – депутат обласної ради, А.К.Стадник – директор КП «Архітектурне бюро», В.М.Чорний – військовослужбовець, О.Г.Кучер – голова правління СВК «Прогрес» с.Студена, Г.І.Дмитришин – тренер Будинку школярів та юнацтва, О.І.Кушнір – підприємець, Р.М.Король – виконавчий директор ТОВ «Зернятко-Південь».

Сектор сім’ї, молоді та спорту РДА





















0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий