Міжобласний шаховий турнір у Козятині виграв єдиний гросмейстер!

У Козятині (Вінницька область) відбувся відкритий традиційний міжобласний шаховий турнір зі швидкої гри «Козятин-2017». Зручне географічне розташування Козятина, непоганий призовий фонд, тепле відношення господарів, а також бездоганна репутація організаторів турнірів у Вінницькій області спонукало до участі в турнірі учасників з багатьох регіонів не тільки Вінниччини, але й сусідніх областей України.

У ньому взяло участь близько півсотні спортсменів – від юних, але вже досвідченних шахістів, до пенсіонерів. Вони представляли не лише міста і райони Вінниччини, але й Київ, Хмельницьку, Черкаську, Житомирську і Закарпатську області. Серед гравців була низка кандидатів у майстри спорту, майстри спорту України і міжнародного класу і один гросмейстер – Любомир Михалець (Хмельницький). Він і став чемпіоном. Також до трійки кращих увійшли Алєксандр Швайгер і міжнародний майстер, граючий головний суддя Микола Боднар (обидва – Вінниця). Варто відзначити, що організатори передбачили 10 основних призів і цілу низку додаткових. Першою серед жінок стала Анна Слюсаревська (Вінниця), першим серед юнаків до 12 років – Олександр Жуковський, серед ветеранів – Євгеній Большунов (обидва – Вінниця).

Турнір пройшов на пристойному рівні завдяки молодому президенту Федерації шахів Козятина Іллі Поліщуку, який є головною рушійною силою шахів в Козятині якихось два роки, а також, звичайно, Козятинській міській раді, яка всіляко підтримує розвиток шахів в Козятині! 





0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий