Найсильніший за складом шаховий турнір в історії жмеринських шахів

25-26 березня в приміщені актової зали ВПУ (вул. Київська 13) проходив традиційний всеукраїнський шаховий турнір «Жмеринська весна-2017». 64 учасники з Житомирської, Хмельницької, Київської та Вінницької областей приймали участь у турнірі, серед яких 2 гросмейстери, 6 майстрів та близько 20 кандидатів в майстри спорту. Жмеринчани мали змогу позмагатись з досвідченими професіоналами.

Головним спонсором змагань був міський голова Кушнір А.П. Завдяки його фінансовій допомозі турнір зібрав сильний склад.

Головним суддею змагань був Роєнко Артур Олегович (м.Жмеринка).

Одноосібним переможцем змагань став міжнародний майстер Боднар Микола (Вінниця), друге місце в гросмейстера України Разіна Вадима (Хмельницький), а третє місце посів міжнародний майстер Вусатюк Володимир (Вінниця). У 10-ку найкращих увійшли жмеринчани Ходюк Анатолій (4 місце) та Мацера Олександр (7 місце).

Краща серед жінок – майстер FIDE Шпанко Надія (Вінниця).

Ветерани – Трегубов Олександр (Вінниця), Добжанський Анатолій (Козятин).

Діти – Довгалюк Олександр (Кам’янець–Подільський), Жуковський Олександр (Вінниця), Штика Олексій (Біла Церква).

Кращі жмеринчани, які не потрапили в першу 10-ку, – Заверуха Андрій та Личкін Віктор. 
На нагороджені Личкін Віктор Іванович отримав від президента обласної федерації шахів посвідчення судді другої категорії.

Анатолій Петрович Кушнір особисто нагороджував переможців, а учасники подякували всім за чудово організований турнір. ГО «Жмеринська федерація шахів» дякує відділу молоді та спорту, директору ВПУ Кузьміну Володимиру Владиславовичу та всьому колективу ВПУ за шахове свято в Жмеринці.

Роєнко Артур, головний суддя змагань 
















0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий