70 учасників грали в турнірах, присвячених Міжнародному жіночому дню

5 березня проходили відкриті турніри серед шахістів I юнацького розряду (34 учасника) та серед шахістів II і I розряду (36 учасників). Турнір запам'ятався рекордною кількістью дівчат та жінок, а саме – 16! Організатори нагородили усіх шахісток цінними подарунками, єдиною умовою було дограти турнір та побути на закритті, і з цим завданням вони справились відмінно!

У турнірі I юнацького розряду перемогу здобув Кіщук Едуард (с.Рахни, Шаргородський район), друге у Карася Богдана (Вінниця). Вони набрали 6 очків з 7 можливих і виконали III розряд. Третє місце у Кирилюка Івана (Вінниця) – 5 очок. Серед дівчат кращою була Косенко Поліна (Вінниця), друге у 4-річної Баніної Каті (Вінниця), третє – у Воспитанюк Анна (Жмеринка).

У старшому за рангом турнірі досвідчені I-розрядники перевіряли юних і перспективних учнів шахової школи. Впевнену перемогу здобув колишній учень МДЮСШ№6 Дуарте Антон, друге у молодого Химича Миколи, який займається у школі і залюбки допомагає свому тренеру Чекаю Валентину Францевичу працювати з шахістами-початківцями. Бронза у Жуковського Олександра, який з кожним разом грає все краще – дуже працьовитий юнак. Три шахістки поділили перше місце, але кращий додатковий показник у чемпіонки області до 16 років Ковальчук Тетяни, друге у 7-річної Копистиринської Анни, а третє місце посіла жмеринчанка Черепанова Вікторія.

МДЮСШ №6 вітає усіх жінок з Міжнародним жіночим днем!

Роєнко А.О., головний суддя



0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий