Вінницькі спортсмени-інтелектуали завершили рік новорічним бліцтурніром

30 грудня в МДЮСШ №6 Вінницького міського спорткомітету було урочисто підбито підсумки 2016 року. На захід було запрошено приблизно 60 кращих юних спортсменів та їхніх батьків.

Талановита молодь отримала чудові статуетки ручної роботи з написом «Кращий шахіст чи шашкіст в 2016 році». Їх вручав директор Вінницької ДЮСШ №6 Микола Боднар.

Учасників заходу також привітав голова спорткомітету Вінницької міської ради Сергій Краєвський. Він подякував спортсменам за сумлінну працю на тренуваннях і спортивні досягнення, а також порадив не зупинятися на досягнутому і мати гарні здобутки в 2017 році, в тому числі й на міжнародному рівні.

Після урочистої частини юні спортсмени сфотографувалися на згадку. Їх ще чекали «солодкий стіл» та безкоштовний перегляд мультфільму.

Свято у ДЮСШ № 6 завершилося новорічним шаховим бліцтурніром, у якому разом з дорослими взяли участь й діти. Три красивих кубки кращим гравцям змагання підготувала учасниця турніру, вихованка вінницької шахової школи Юлія Швайгер. Вона – міжнародний майстер, чемпіонка Ізраїлю, хоча й мешкає останнім часом у Німеччині.

Перемогу в бліцтурнірі здобув 14-річний майстер спорту України Віктор Матвіїшен. Разом з ним трійку кращих склали Юлія Швайгер і 16-річний кандидат у майстри спорту Владислав Лукіянчук.

Таблиця: http://www.chess-results.com/tnr256249.aspx?lan=11&art=1&wi=821.








0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий