ЖМЕРИНЧАНИ ПОСТАВИЛИ ВСІМ ШАХ І МАТ!

У Вінниці відбувся чемпіонат Вінницької області серед чоловіків і жінок серед шахістів з районів. Це єдиний турнір у Вінницькій області, в якому не мають право приймати участь вінниччани, тому він дуже популярний серед представників районів, адже вони мають великі шанси проявити себе і здобути перемогу, а також вибороти путівку на чемпіонат Вінницької області, в якому вже приймуть участь всі без вийнятку шахісти Вінниччини.

Всього в турнірі взяло участь 42 шахіста з Жмеринки, Могилів-Подільського, Калинівки, Літина, Липовця, Гніваня, Піщанки, Козятина, Немиріва, Чернівців та Ладижина. Досить непоганий показник кількості учасників і шахових осередків.

Провідні шахісти Жмеринки Артур Роєнко і Анатолій Ходюк ще раз довели шаховій спільноті Вінниччини, що шахи на Жмеринщині на високому рівні, і жмеринські шахісти є першими конкурентами вінницьким шахістам в боротьбі за лідерські позиції на Вінниччині. А.Роєнко рівно пройшов дистанцію в 9 турів і заслужено виборов перемогу. А.Ходюк підтримав земляка гарною грою і посів високе друге місце. Третє місце виборов, показавши високий рівень гри, Андрій Горобець з Могилів-Подільського.

Чемпіонкою серед жінок стала Вікторія Біляк (Гнівань), срібло в Галини Телюх (Ладижин).

Вітаємо переможців і бажаємо дати бій грізним вінниччанам на чемпіонаті Вінницької області, який відбудеться в лютому 2017 року.

Маша Шахова, міжнародний майстер




1 коммент. :

Анонимный комментирует...

дійсно гарний турнір, дякую організаторам!

Отправить комментарий

Оставьте комментарий