Вацак відкриває свою школу шахів

17 вересня о 12-00 в Будинку школярів Могилева-Подільського відкривається дитяча шахова школа «Вацак». Туди приймають дівчаток та хлопчиків віком від 6 до 14 років. Групи комплектуються за віковим принципом з урахуванням індивідуальних можливостей дитини.

Досвідчені тренери: кандидат в майстри спорту з шахів, голова міської федерації з шахів  Андрій Горобець та кандидат в майстри спорту з шахів Валерій Горобець допоможуть сформувати в  школярів логічне мислення, розвинути пам’ять. Уроки з шахів доповнюватимуться цікавими історіями, теорія поєднуватиметься з практикою.

Навчання буде безкоштовним. Засновник школи Кондитерський Дім «Вацак» забезпечує фінансування навчального процесу, бере на себе витрати на участь вихованців в змаганнях.

Про могилів-подільську школу шахів. До 1991 року міська дитяча школа з шахів займала лідируючі позиції не лише на Вінниччині, а й в Україні. Школа дала путівку в життя багатьом її випускникам, які яскраво заявили про себе в різних сферах суспільного життя, стали успішними людьми, не полишаючи любові до інтелектуального виду спорту. «Зіркові» випускники могилів-подільської школи: заслужений тренер України, міжнародний майстер з шахів який підготував плеяду чемпіонів, серед яких два міжнародні гросмейстери, президент Вінницької федерації з шахів, директор дитячої спеціалізованої шахово-шашкової школи № 6 м.Вінниці Микола Боднар,  президент Могилів-Подільської федерації з шахів, триразовий чемпіон області, директор НВК №4  Андрій Горобець.

Кондитерський Дім «Вацак» відроджує міську школу з шахів, аби допомогти дітям знайти себе в житті та самоствердитися.

– Шахи – чудова логічна гра, яка є однією з форм інтелектуального розвитку. Відроджуючи в Могилеві-Подільському школу шахів, мрію залучити дітвору до виду спорту, який позитивно впливає на розвиток мислення дитини, вчить її думати, прораховувати свої дії, вибудовувати логічні ходи, приймати рішення. Шахові баталії замінять бездумні комп’ютерні ігри. Якщо прагнете добра своїй дитині – віддайте її до нашої школи! Вам не потрібно думати про фінансовий бік навчання - ми гарантуємо повне утримання школи та її вихованців. Ми зробимо з Вашої дитини гросмейстера! Запрошую 17 вересня на відкриття дитячої шахової школи «Вацак» - школи майбутніх чемпіонів, – каже Геннадій Вацак.


1 коммент. :

Unknown комментирует...

В Білій Церкві є ДЮСШ "Юність", яка має шахове відділення. Воно працює вже 16 років. Ефективність роботи - за цей час не підготувала жодного кандидата в майстри. Випускникам школи видають справки, що вони закінчили ДЮСШ і навіть не видають класифікаційних білетів 1 розряду. Але не забувають кожний місяць збирати гроші під виглядом "добровільного внеску на розвиток шахової школи" Половину грошей, що виділяють спонсори для проведення дитячих і дорослих турнірів також осідає в школі "як добровільний внесок" На всі українські змагання діти їдуть з тренерами, або батьками за власний рахунок, тощо...

Отправить комментарий

Оставьте комментарий