Чемпіонат Вінниці до12 років пройшов під девізом «Дівчата рулять!»

На вихідних, 10-11 вересня, пройшов чемпіонат Вінниці з шахів серед юнаків та дівчат до 12 років. Всі учасники грали разом, а в підсумку проводився окремий залік по кількості набраних очок. В турнірі прийняло участь 34 дитини.

Даний чемпіонат можна назвати сенсаційним, в зв’язку з прекрасним виступом дівчаток, які не просто грали на рівні з хлопцями, а навіть обійшли їх. Перемогу здобула 2-розрядниця Журабаєва Софія, яка своєю грою приємно всіх здивувала, набравши 7.5 очків з 8 і зігравши лише одну партію в нічию. Враховуючи цей результат, вона перевиконала норму 1-го розряду аж на 2 очка – браво! Друге місце у досвідченої Біляк Вікторії з 7 очками з 8 можливих, яка трішки оступилась на фініші, але показала дуже міцну і надійну гру. Третє у Штомпеля Юрія, який зміг втиснутися  між дівчатами з 6 очками з 8. Також окремо були нагороджені дівчатка, які не потрапили в основний призовий залік. Медаль першості серед дівчаток виборола ще зовсім юна Копистиринська Анюта з 5.5 очками з 8, чого виявилось достатньо для загального 4 місця. Друге місце посіла Дищук Катерина, набравши 5 з 8, в загальному – 7 місце. Тільки подивіться, з перших 7 місць 4 посіли дівчата. Третє у Чесалкіної Ірини з 4.5 очками з 8.

Ще розігрувались путівки на чемпіонат Вінницької області з шахів серед юнаків та дівчат до 12 років серед шахістів з 3 розрядом. Призова трійка в хлопців: 1 – Пюро Владислав (4.5 з 8), 2 –  Клембовський Кірілл (4 з 8), 3 – Балтак Марат (4 з 8). У дівчаток 1 місце у Саблук Світлани а 2 – у Гнатюк Ані. Всі вони отримали можливість здобути безцінний досвід на чемпіонаті області з більш досвідченими гравцями.

До зустрічі на чемпіонаті Вінницької області з шахів, який пройде на наступні вихідні 17-18 вересня!

Ознайомитись з підсумковою таблицею можна на ресурсі http://chess-results.com/tnr238024.aspx?lan=12&art=1&wi=821.











0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий