ВІННИЧЧАНИ ГРАЛИ В ШАХИ В РЕКОРДНОМУ ФЕСТИВАЛІ В МУКАЧЕВО!

В м.Мукачево пройшов рекордний для України за кількістю учасників представницький міжнародний шаховий фестиваль "Мукачівське літо 2016". Рекордна кількість учасників була зафіксована представниками «Книги рекордів України», що виявилось головною родзинкою цього фестивалю.

Турнір проходив з 29 червня по 4 липня. В рамках фестивалю відбулось 6 турнірів з класичних та блискавичних шахів, у яких взяли участь шахісти з Польщі, Білорусі, Угорщини, Молдови, Чехії, Азербайджану та 24 областей України. Серед учасників було 3 міжнародні гросмейстери та 30 міжнародних, національних та ФІДЕ майстрів.

В фестивалі прийняло участь 10 представників Вінниччини. Гідно представили нашу шахову школу в головному турнірі два майстри: Вусатюк Володимир посів 8 місце (6,5 з 9) та Матвіїшен Віктор посів 9 місце (6 з 9). Також в основному турнірі: Биковський Олег – 30 місце (5 з 9), Шпанко Надія – 58 місце (4 з 9) та Іщенко Ірина – 91 місце (1,5 з 9). В турнірі «Б» приймало участь три шахіста з Калинівки: Штельмах Олександр – 49 місце (4,5 з 9), Яковець Володимир – 59 місце (4,5 з 9), Процюк Віталій – 65 місце (4 з 9). А в дитячому турнірі до 12 років Буняк Ярослав – 27 місце (5,5 з 9) і Дищук Катерина – 41 місце (4,5 з 9). Також Іщенко Ірина посіла 2 місце серед дівчат в бліц-турнірі для учасників до 16 років.

Фестиваль залишив по собі тільки позитивні враження. Просторе і комфортне місце гри, в якому забезпечували прохолоду кондиціонери. Чітка робота суддівської колегії. Прекрасне місто з чудовим центром і замком Поланком. Це місто, в яке завжди хочеться повернутись.

Володимир Вусатюк, міжнародний майстер





0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий