ЧЕМПІОНАТ ВІННИЦІ ВИГРАВ ОЛЕКСАНДР!

У Вінниці відбувся відкритий чемпіонат міста з швидких шахів. Всього в турнірі прийняли участь 43 шахісти. У відсутності провідних шахістів, які в цей час виборювали звання найсильнішої команди України в Чорноморську, за звання чемпіона мали змогу позмагатись ті, в кого за інших обставин шанси були б трохи менші. Але цей фактор аж ніяк не применшує досягнення переможців та призерів цього змагання. Як і у будь-якому турнірі тут були рейтинг-фаворити, але у цей день не у всіх гра йшла так, як треба, що й додало пального у вогонь боротьби.

Найбільш переконливо і надійно грав Швайгер Александр, який закономірно здобув чемпіонське звання, срібло у дуже перспективного Щербини Дмитра, а бронза – у досвідченого Трегубова Олександра (усі призери з Вінниці). У жінок була не менш напружена боротьба, в результаті якої чемпіонкою стала жмеринчанка Черепанова Вікторія, друге місце у Степанюк Каріни, а третє – у Чесалкіної Ирини (обоє з Вінниці).

Приємно відзначити, що в турнірі грало багато вихованців шахової школи, які внесли своєю грою не мало коректив у розподіл місць серед переможців. Турнір пройшов в цікавій і безкомпромісній боротьбі, приніс задоволення дорослим шахістам, а молоді придбали безцінний практичний досвід.

Артур Роєнко, головний суддя змагань