"КАЗКОВА ДОЛИНА" – ГРА ТА ВІДПОЧИНОК ДЛЯ ШАХІСТІВ!

В черговий раз, 14-15 травня, командний кубок області з шахів відбувся в прекрасному мальовничому місці з чудовою природою – дитячому таборі "Казкова долина", який розташований в селі Сосни Літинського району.

На старт вийшло 9 команд, які складалися з чотирьох чоловічих дошок та однієї жіночої. По результатам турніру 1 місце посіла команда міста Вінниці (Вусатюк Володимир, Галич Георгій, Щербина Дмитро, Мельников Костянтин, Іщенко Ірина), 2 місце у команди міста Жмеринка (Роєнко Артур, Ходюк Анатолій, Костенко Олександр, Мацера Олександр, Черепанова Вікторія), а 3 місце посіли господарі – команда Літинського району (Лавренчук Павло, Слободиський Сергій, Бортник Олег, Горбатюк Дмитро, Горбатюк Олеся). Також хочеться відзначити прекрасне повернення Козятина (козятинці два роки не приймали участі в командних обласних змаганнях), хороший виступ Калинівки і дебют молодіжної команди Вінниці.

По завершенню турніру господарі запросили всі команди до святкового столу, за яким учасники поповнили запаси енергії та поділилися своїми враженнями про турнір. Коли вже їжа трішки вляглась, розпочалися товариські футбольні ігри між учасниками. Ну, а ночівля просто чудова – дерев’яні домики, свіже повітря, навколо дерева та річка, а в середині самого табору ставок, міцний сон і відновлення сил забезпечені.

Дякуємо організаторам і до зустрічі в наступному році!

Володимир Вусатюк, капітан команди м.Вінниці





0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий