Чемпіонат України з шахів 2016 року серед юнаків та дівчат до 14 років

5 – 17 квітня 2016 року в м.Вінниці відбудеться чемпіонат України з шахів 2016 року серед юнаків та дівчат до 14 років (2002-2003 рр.н.).

Просимо учасників підтвердити свою участь, повідомивши головного суддю на електронну пошту bodnarchessvin@gmail.com або по телефонах 097-275-95-89 та 093-905-58-31 (Микола Миколайович Боднар).

Повна інформація про чемпіонат
Регламент чемпіонату
Офіційний перелік учасників
Таблиця – хлопці
Таблиця – дівчата
Інформація щодо умов проживання під час чемпіонату

Сторінки про хід чемпіонату:
У Вінниці стартував фінал ЧУ серед юнаків та дівчат до 14 років
Браво, Надюша! Браво, Вітьок!


20 коммент. :

chessvin комментирует...

Вас вітає адміністрація сайту!

Анонимный комментирует...

Добрый день!

Alexandr Kharchuk комментирует...

Із задоволенням читаю новини на сайті, а також слідкую за турніром. Вболіваю за Віктора Матвіїшина, бажаю йому перемогти та якнайшвидше стати гросмейстером.
Передайте йому, що за нього вболівають, і що він гарно "спіймав ферзя" у першій партії!

Анонимный комментирует...

Спасибо большое за возможность наблюдать партии онлайн.

Анонимный комментирует...

Много родителей обращались к организаторам турнира о трансляции онлайн партий с небольшой задержкой. В связи с тем что даже во Львове была задержка на 30 мин. Но они даже и слушать не захотели... Кое кто из участников от организаторов приблизительно каждые 15 минут ходит на 2 этаж ... там же находятся кабинеты для обучения. Куда заворачивает участник никто не контролирует...иногда в зале остаются смотреть за партиями только представители организатора..

Анонимный комментирует...

Не сподобалась організація змагань. На мою думку видні порушення з боку організаторів а саме, в вуглі залу знаходиться бак з водою. біля якого одночасно були замічені учасники змагань з м Вінниці та організатори (можливо вони про щось спілкувались). В залі знаходиться компьютер за яким постійно присутній тренер участників змагань. На мою думку зацікавлених осіб таких як тренерів участників змагань в залу допускати не потрібно. Змагання проходять на першому поверсі туалети розміщені на другому . Учасники мають змогу вільно прогулюванись по всій шахматній школі... В інших містах організація змагань сподобалось на багато краще...

Unknown комментирует...

смешно все это читать, организаторы стараются и зо всех сил!!!

Анонимный комментирует...

не думаю, що можна підозрювати організаторів і тренерів в якихось підказках. Це чистий вимисел, вінничани вже проводять не перший чемпіонат і до цього ніяких зауважень не було. А що стосується місцевих суддей, які є і тренерами шахової школи, то тут можна підозрювати і львівян, і миколаївців, і дніпропетровців та інших, де головними суддями і організаторами є місцеві тренери!

Unknown комментирует...

Шановні аноніми, Ви взагалі адекватні? Матвіїшен виходить в туалет раза 3-и за партію, Шпанко і того менше. Всі інші учасники по 5-10 разів. Якби вони виходили кожні 15-ть хвилин то йшли би на перших місцях! Я за 9-ть зіграних турів ні разу не спілкувався з вінницькими учасниками під час партії. Совісті у Вас просто немає! Вашим дітям і водичку, і печиво, і пиріжочки, і розпечаточку, а Вам каву, чай безкоштовно, а Ви безпідставно нас підозрюєте. Стидно. Хоч би назвались хто Ви, хоча я і так знаю. З повагою, головний суддя - Микола Боднар.

Анонимный комментирует...

Мы благодарим организаторов! Спасибо!!! Вы молодцы. Все очень стараются. С удовольствием приедем в будущем. Дубовик.

Анонимный комментирует...

Каждый раз,приезжая в Винницу на соревнования, получаем большое удовольствие от организации чемпионатов, от людей, которые создают детям и их родителям, тренерам потрясающие условия игры и отдыха. Нигде, ни в одном городе мы не встречали такого отношения. Вода, свежая домашняя выпечка для детей; чай, кофе - для родителей, организаторы подумали обо всём! Они- большие молодцы!!! Сначала,немного переживали из-за прямой трансляции, но всё прошло замечательно! С удовольствием приедем к Вам ещё! Бердник М.В.

Анонимный комментирует...

нам нравится,только благодарность и никаких претензий. спасибо. Видрук С.В.

Анонимный комментирует...

Как всегда на воре и шапка горит.На турнире как в стране хорошие идеи(онлайн трансляция) плохие мерзкие люди пытаются размазать по стенке.Биляк Вася

Анонимный комментирует...

Нажаль в нашій країні до сих пір під хорошими ідеями проводять підлі схеми. Учасники змагання приїхали не за безкоштовним пригощанням. Якщо все проходить чесно та організатори не втручаються в змагання то прошу вибачення за можливе припущення.

Unknown комментирует...

Перш за все хочу подякувати організаторам змагань за високий рівень турніру. Молоді таланти грають в надзвичайно комфортних умовах, забезпечені всім необхідним для гри, яка проходить у чесній та бескомпромісній боротьбі. Чудові умови створені для батьків та тренерів. Гарна душевна атмосфера, навіть погоду вдалося організувати: запросили весною до Вінниці - літо. Це єдиний чемпіонат де не може бути ніяких претензій, а тільки подяка. А ті аноніми, що розказують байки про нечесну гру у Вінниці звичайні брехуни і просто заздрять успіхам інших. Не звертайте на них уваги, пане Боднар, удачі Вам та вашим учням.З повагою, Ігор Щербак, батько Ярослава.

Анонимный комментирует...

Шановні організатори, Ви великі молодці, що організували цю сторінку для коментарів, тепер ви знаєте які думки в учасників та їх бітьків(тренерів) про організацію турніра, (переважно хороші :-)). Також величезна подяка за організацію трансляції партій, хоча моя дитина не є учасником змагань ми разом із задоволенням спостерігаємо за партіями і аналізуємо їх!!! А тим людям які підозрюють організаторів у шахрайстві можу сказати одне - ВИ НЕ ПРАВІ!!!! Знаючи не один рік Боднара М.М. Вісатюка В.О. та ін. викладачів школи я впевнений, що жоден з них ніколи ні за яких обставин не піде на обман чи шахрайство заради результату!!!!! Доказам тому є результати турнірів як в минулому році до 14, 16, так і в цьому!!!!!! Думайте головою перед тим, як кидати безпідставні звинувачення!!!! Журавель М.

Aleksandr Kharchuk комментирует...

Так хто переміг? Перше місце розділили? Чи є переможець?

Unknown комментирует...

Вітаю проведенню найвищому рівні! З повагою Олександр Прохоров зі Львова!

Анонимный комментирует...

Добрый день!Спасибо за прекрасный турнир.Но есть вопрос к организаторам:почему награждение победителей у мальчишек с 5-го места,а девчонок обидели-только 3 призовых???

Анонимный комментирует...

Ремонт не мешает? а так --- все отлично ! Черных С.