«Вінницька газета» стала лауреатом

«Вінницька газета», яка активно висвітлює шахи і шашки, стала лауреатом Всеукраїнського олімпійського конкурсу серед ЗМІ
 
Днями в Олімпійському домі Комісією Національного олімпійського комітету «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» були підведені підсумки 15-го, ювілейного Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів і ЗМІ «Україна олімпійська». Його метою є визначення найкращих представників мас-медіа з популяризації олімпійських ідей та цінностей, висвітлення подій та досягнень в олімпійському русі.

Конкурс проводився в два етапи. Під час першого обласні відділення НОК визначили лауреатів в регіонах та передали роботи переможців на Всеукраїнський конкурс. Під час другого етапу відбувався фаховий і детальний розгляд  робіт Комісією НОК «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху», за підсумками якого й визначені переможці. Приємно, що серед них є «Вінницька газета» (у номінації «Найкраща громадсько-політична газета (відділ спорту))», яка практично щотижня на спортивній сторінці дає матеріали про шахово-шашкове життя міста і роботу МДЮСШ № 6. Спортивним оглядачем цього видання є вінницький шахіст і тренер Михайло Шафір, неодноразовий призер Всеукраїнських шахових змагань серед журналістів.

Переміг і спортивний журналіст з Козятина Володимир Сімачов (в номінації «За відданість олімпійському руху»), який одночасно працює на радіо та друкованих ЗМІ.

Переможці ХV Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна олімпійська»:

Найкраща громадсько-політична газета (відділ спорту)
1. «Николаевские новости» (Миколаїв)
2. «Високий замок» (Львів)
3. «Вінницька газета» (Вінниця), «Проскурів» (Хмельницький)

На фото: Під час засідання конкурсної комісії в НОК України