НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ ВІННИЧЧАНИ ВИЯВИЛИСЬ ГОСТИННИМИ!

У Вінниці завершився чемпіонат України з класичних шахів серед юнаків та дівчат до 14 років. Перед змаганнями вінницька шахова спільнота розраховувала на золоті медалі, адже і Віктор Матвіїшен і Надія Шпанко є неодноразовими чемпіонами України та досягали гарних результатів на міжнародних чемпіонатах. Але молоді вінничани виявились занадто гостинними. Віктору не пощастило, а Надя підійшла до змагань не в формі.

В турнірі юнаків тільки фотофініш виявив переможця. З відмінним результатом 10 очок з 11 можливих набрали вінничанин Матвіїшен та киянин Кірілл Шевченко. Чемпіона мали виявити додаткові показники, і коефіцієнт Бухгольця був схильний до молодого шахіста зі столиці України. Третє місце виборов Артур Янічкін з Одеси. В турнірі дівчат не було рівних Софії Краснокутській з Харківа. Друге місце виборола Каміла Грищенко з Краматорська (Донецька обл.) і третє ще одна харківчанка Марія Бердник.

Результати турніру:
http://chess-results.com/tnr162114.aspx?lan=11&art=4&wi=821 – юнаки
http://chess-results.com/tnr162115.aspx?lan=11&art=4&wi=821 – дівчата

Попереду ще чемпіонати з швидких шахів та блискавичної гри, і ми віримо, що в цих змаганнях вінниччани все ж таки здобудуть золото.

Результати з швидких шахів:
http://chess-results.com/tnr163266.aspx?lan=11&art=1&rd=5&wi=821 – юнаки
http://chess-results.com/tnr163267.aspx?lan=11&art=1&rd=5&wi=821 – дівчата