У ВІННИЦІ ТРИВАЄ ШАХОВИЙ ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ЛІДИРУЄ НАШ ЗЕМЛЯК!

В шаховій школі Вінниці триває фінал чемпіонату України з класичних шахів серед юнаків та дівчат до 14 років. Нагадаємо, що в змаганнях беруть участь по 12 хлопчиків і дівчат з різних регіонів. Турнір проходить по круговій системі. Шахісти пройшли половину дистанції.

Наразі в турнірі серед юнаків лідирує 13-річний вінничанин Віктор Матвіїшен, який є чинним чемпіоном Європи. На другому місці киянин Кірілл Шевченко. В змаганні дівчат вінниччанка Надія Шпанко поки посідає четверту позицію. Лідирує Каміла Грищенко з Краматорська. Напружену боротьбу змагань сьогодні 21 лютого скрасив день народження учасниці чемпіонату Марії Шестакової з Одеси, якій виповнилось 13 років. Всі присутні привітали іменинницю зі святом, а президент Вінницької обласної Федерації шахів Юрій Яремчук подарував Машеньці смачний тортик, яким потім смакували всі учасники. Одним словом сьогоднішній день був і святковим і працьовитим!

Турнір триватиме до 26 лютого. А вже 27-28 лютого відбудеться чемпіонат України з швидких шахів, а 1 березня – з блискавичної гри. На ці турніри, які вже будуть відкритими, до Вінниці приїдуть найсильніші шахісти зі всіх областей України.