В ЧЕМПІОНАТІ ШАХОВОЇ ШКОЛИ ЗІГРАЛИ АЖ 104 СПОРТСМЕНА!

В минулі вихідні в МДЮСШ №6 відбувся відкритий чемпіонат школи з шахів серед юнаків та дівчат. Здавалося б що тут особливого? Але кількість учасників приємно здивувала всіх. В 3-х турнірах зіграли аж 104 юних шахіста!

Директор МДЮСШ №6 Микола Боднар: «Таких масових змагань серед дітей в нас ще не відбувалось за всю історію існування школи. Це своєрідний рекорд. І це при тому, що в змаганнях приймали участь тільки юні шахісти початкових розрядів. Приємно відчувати, що наш доволі невеликий педагогічний колектив високо підняв планку в розвитку цього інтелектуального виду спорту в Вінниці. Хоча набір в школу тривав з 1 вересня по 1 жовтня, але батьки приводять дітей для запису до теперішнього часу. Групи в тренерів переповнені. І це не може не радувати!».

А тепер перейдемо до результатів. В турнірі безрозрядників переможцем став Владислав Гальченко. Далі місця розподілились наступним чином: 2 місце – Максим Гмиря, 3 місце – Максим Біленький, 4 – Марат Балтак, 5 – Богдан Сас, 6 – Мирослава Лущікова, 7 – Максим Варламов, 8 – Сергій Михайлов, 9 – Артем Яворський, 10 – Юрій Тодоренко. Всіх цих дітей вітаємо з першим спортивним досягнення в своєму житті виконанням норматива 1 юнацького розряду! Цікавою особливістю є спадковість поколінь, а саме Максим Біленький є братом Юлії Швайгер, вихованки вінницької шахової школи, багаторазової чемпіонки України, а його мати Леся – багаторазова чемпіонка Вінницької області серед жінок. В Артема Яворського батько Олег Яворськи – багаторазовий переможець обласних та Всеукраїнських змагань, а дідусь Анатолій Петрович Яворський – провідний шаховий тренер!

В турнірі серед шахістів 1 юнацького розряду 1 місце виборов Віталій Павлюк. 2 місце в Ореста Стуса. 3 зайняв Максим Валов. 4 – Денис Гловач. Ці молоді шахісти виконали норматив 3 спортивного розряду. Вітаємо!

В турнірі серед шахістів 3 і 2 спортивного розряду переможцем став Дмитро Серебренніков, виконавши 1 спортивний розряд.

Вітаємо всіх героїв королівської гри і бажаємо подальших успіхів!