ВІННИЧЧАНИ ВИЯВИЛИСЬ НЕГОСТИННИМИ

Вихідними у МДЮСШ № 6 пройшов 14-й чемпіонат Федерації шахів Вінниці. В рамках фестивалю відбулося два турніри – зі швидких і блискавичних шахів (обидва – з обрахунком міжнародного рейтингу).

Окрім господарів в змаганнях взяли участь спортсмени зі Львівської, Харківської, Житомирської, Київської, Чернівецької, Дніпропетровської і Тернопільської областей та низки міст Вінницької області.

Всього в 2-х турнірах на старт вийшло близько 100 шахістів.

Чільні місця вибороли представники міста над Бугом. В змаганні зі швидкої гри першим став майстер спорту України Вадим Трегубов, срібна нагорода – в активі міжнародного майстра Миколи Боднара, бронзова – у кандидата в майстри спорту Олега Яворського (всі – Вінниця). Кращим серед ветеранів став Віктор Личкін (Жмеринка), серед жінок – Леся Косіч (Вінниця), серед дітей до 15 років – Владислав Полігас (Жмеринка), серед дітей до 10 років – призер юнацького чемпіонату України Володимир Добровольський (Вінниця).

На старт турніру з бліцу Вадим Трегубов не вийшов. За його відсутності досить несподівану перемогу здобув 14-річний кандидат в майстри Владислав Лукіянчук, призер юнацьких чемпіонатів України. До речі, через два тижні Владислав разом з Віктором Матвіїшеним та Надією Шпанко  стартують в юнацькому чемпіонаті Європи серед юнаків в Грузії.

То ж будемо вболівати за наших юнаків!

Разом з Владом Лукіянчуком трійку призерів склали Микола Боднар і майстер спорту України Володимир Вусатюк (всі – Вінниця). Перший приз серед жінок здобула призерка всеукраїнських змагань Ірина Іщенко, серед ветеранів – Євген Большунов, серед дітей до 15 років – Євгеній Шафір, серед дітей до 10 років – Володимир Добровольський (всі – Вінниця).

Таблиці змагань дивіться тут:
http://www.chess-results.com/tnr147051.aspx?lan=12&art=1&wi=821
http://www.chess-results.com/tnr147052.aspx?lan=12&art=1&wi=821