СУПЕРФІНАЛ ЧЕМПІОНАТУ ВІННИЧЧИНИ

З 6 по 12 жовтня в МДЮСШ №6 м.Вінниці по вул.Театральній 24 відбудеться шаховий турнір, в якому приймуть участь четверо найкращих шахістів Вінницької області. Змагання відбудуться по круговій системі в два кола з класичним контролем на електронних годинниках: 1.5 години плюс 30 секунд за кожен зроблений хід кожному учаснику на всю партію.

Початок турів о 18.00 годині. Запрошуємо глядачів на це цікаве та захоплююче дійство.

Результати та турнірну таблицю можна дивитись на  http://www.chess-results.com/fed.aspx?lan=12&fed=UKR та на нашому сайті http://www.chessvin.org.ua.

Микола Боднар – експерт, головний суддя змагань:

Оцінюю шанси учасників приблизно як рівні.

Вадим Трегубов – 25 років. Український рейтинг – 2494. Майстер спорту України, майстер Всесвітньої Федерації шахів. Рейтинг–фаворит. Чемпіон Вінницької області серед чоловіків з класичних шахів в 2012 році. Неодноразовий чемпіон Вінницької області з класичних, швидких шахів та блискавичної гри.

На протязі останніх років показує потужну та стабільну гру.

Володимир Вусатюк - 26 років. Український рейтинг – 2431. Майстер спорту України, майстер Всесвітньої Федерації шахів. Чемпіон Вінницької області серед чоловіків з класичних шахів в 2014 році. Неодноразовий чемпіон Вінницької області з класичних, швидких шахів та блискавичної гри.

Останній рік показує свої найкращі результати. Знаходиться на підйомі.

Віктор Матвіїшен - 12 років. Український рейтинг – 2393. Майстер Всесвітньої Федерації шахів. Багаторазовий чемпіон України серед юнаків. Діючий чемпіон Європи серед юнаків до 12 років. Чемпіон Вінницької області серед чоловіків з класичних шахів в 2013 році. Неодноразовий чемпіон та призер Вінницької області з швидких шахів та блискавичної гри.

Незважаючи на свій юний вік вже досяг високих результатів з однолітками, а з дорослими шахістами високої кваліфікації з кожною партією грає все краще і краще.

Олег Биковський - 23 роки. Український рейтинг – 2395. Кандидат в майстри спорту. Неодноразовий призер чемпіонату Вінницької області з класичних шахів. Неодноразовий чемпіон та призер Вінницької області швидких шахів та блискавичної гри.

Дуже швидко прогресує. Прибавляє від турніру до турніру. В останніх турнірах має кращі результати зі всіма 3-а учасниками турніру. Знаходиться на великому підйомі.