МІЖОБЛАСНИЙ ТУРНІР У КОЗЯТИНІ

В Козятині пройшов відкритий шаховий турнір, присвячений Дню міста. В ньому взяли участь близько півсотні спортсменів – з Вінницької, Хмельницької, Житомирської, Тернопільської та Київської областей. Змагання організували очільники місцевої шахової федерації Віктор Бузько і Олексій Рубан. Вони спромоглися забезпечити непоганий призовий фонд, завдяки чому на старт вийшли досить кваліфіковані спортсмени, серед яких було три майстра спорту і майже два десятки кандидатів у майстри.

Найкращі результати  показали представники Бердичева (Житомирська область). В активі бердичівлянина Олександра Винарчука – золота медаль, а у його земляка Геннадія Квятковського – бронзова. Другим став майстер ФІДЕ (Всесвітньої шахової федерації), чемпіон Європи серед юнаків до 12 років Віктор Матвіїшен (Вінниця).

Загалом було розіграно 15 основних призів і низка додаткових. Найкращий результат серед юнаків показав Дмитро Щербина (Вінниця), серед ветеранів – Анатолій Добржанський (Козятин), серед жінок – Леся Кручак (Бердичів).