Шаховий турнір до Дня Перемоги

У Вінниці, на базі МДЮСШ № 6, відбувся відкритий традиційний обласний шаховий турнір, присвячений Дню Великої Перемоги. В змаганні взяли участь один міжнародний майстер, вісім кандидатів у майстри та низка першорозрядників з міста над Бугом, Житомира, Козятинського, Літинського, Тиврівського і Піщанського районів.

Одноосібним переможцем став рейтинг-фаворит – кандидат у майстри, тренер з шахів МДЮСШ №6 Михайло Шафір (Вінниця). Він набрав вісім очок з десяти можливих (без поразок). Разом з ним трійку призерів склали кандидати в майстри спорту: молодий Георгій Галич (Вінниця) і досвідчений тренер з шахів Дмитро Горбатюк (с.Дашківці Латинського району) – по сім очок.

Найкращий результат серед жінок показала 13-річна кандидат у майстри спорту Ірина Іщенко (Вінниця) –  6,5 очки. Слід відмітити також пристойну гру наступних шахістів: Віктора Рекечинського (Піщанка), Віктора Бузька, Володимира Закорчевного (обоє Козятин) Михайла Басенка, Олександра Трегубова, Дмитра Щербини, Володимира Кучерука, Євгена Шафіра, Аміна Ісмайлова та Володимира Добровольського (всі Вінниця). Організатори також підготували призи для ветеранів і дітей.