Чемпіонат Вінниці з шахів виграв майстер Вадим Трегубов

З 22 по 26 січня у ДЮСШ № 6 Вінницького міського спорткомітету проходив чемпіонат міста з шахів серед чоловіків і жінок.

Змагалися у 9 турів за швейцарською системою. На старт вийшли 58 спортсменів: з Київщини, Львівщини, міста над Бугом та кількох районів Вінниччини.

Переможцем став молодий майстер спорту України Вадим Трегубов. Він набрав 7 очок з 9 можливих. Другим виявився майстер спорту України Володимир Вусатюк, третім - кандидат в майстри Олег Биковський (всі-Вінниця). Ці спортсмени також набрали по 7 балів, але мали гірший додатковий турнірний коефіцієнт.

Лише четверте місце цього разу посів рейтинг-фаворит – міжнародний майстер Микола Боднар. Він лідирував більшу частину турніру, але несподівано поступився в передостанньому турі Олегу Биковському і випав з призової трійки.

Перше місце серед жінок посіла 13-річна Ірина Іщенко (6 очок), кандидат у майстри спорту, призерка чемпіонатів України серед дівчат. Другою стала кандидат у майстри спорту, бронзова призерка двох чемпіонатів Європи серед дівчат Надія Шпанко (5 очок). Бронзову нагороду виборола призерка чемпіонату України серед дівчат, першорозрядниця Аліна Журавель (4,5 очки). Всі вони – вихованки МДЮСШ № 6.Були також відзначені найкращі серед ветеранів та дітей.

Дивіться підсумкову таблицю тут.