Вінницькі майстри підтвердили своє звання!

У Піщанці (Вінницька область) пройшов третій міжобласний турнір з шахів. Організатори за підтримки місцевої влади та спонсорів створили гарні умови для проведення змагання. Шахісти мешкали в санаторії (зазвичай на обласних турнірах учасникам надається лише гуртожиток), причому платили за це символічні кошти. Після першого дня змагань всіх запросили на пишний бенкет, а між ігровими турами пропонували «каву-брейк». Нагороди призерам підготували не лише грошові, а й речові, що можна порівняти з гарними подарунками на день народження, які набагато цінніше за традиційні гроші в конверті.

Напевно, завдяки відмінній організації чемпіонату вдалося зібрати сильний склад учасників. Серед 40 спортсменів було чотири майстра спорту та півтора десятків кандидатів у майстри. До Піщанки завітали гості з низки міст і районів Вінниччини, Києва, Житомирської, Львівської, Одеської та Хмельницької областей.

Перші три сходинки в підсумковій турнірній таблиці зайняли представники Вінниці. Чемпіоном став перший міжнародний майстер на Вінниччині Віктор Гудок, срібним призером – міжнародний майстер Микола Боднар, бронзовим – майстер спорту України Володимир Вусатюк.

Окрім десяти основних призів, було вручено ще й кілька додаткових. Першим серед юнаків до 18 років став Євгеній Шафір (Вінниця), серед жінок – Оксана Жечева (Кодима Одеської області), серед ветеранів – Сергій Фошуа (Котовськ Одеської області).

Таблицю турніру можна подивитися тут.