День останній – всього одне виконання!

Турнір А. Наші прогнози не справдились. Псля того, як Сподинюк Виктор забезпечив собі норму КМС, з чим ми його вже поздоровили, він заслужено посів 1 місце. З трьох претендентів на виконання  звання КМС ніхто не зміг досягти поставленої мети. Молодий киянин Самосюк Віктор, якому реально по силі підкорити норму, не зміг справитися, напевно, з нервами. В 10 турі білими хотів швидко виграти, але наразився на надійний захист доцента Семенова. Отримавши після прекрасного захисту чорних погану позицію, Віктор вирішив пожертвувати якість, аби отримати якість шанси, але Семенов контролюючи ситуацію на дошці, впевнено завершив битву на свою користь. В Руденка Сергія та Жечевої Оксани було занадто складне завдання, тому підкорення звання КМС відкладається. Матвіїшен, напевно, зробив правильні висновки після довгої рокіровки і більше не програвав – 2 місце. 3 і 4 місця в сильних і стабільних гравців Биковського і Байковського. Вони як брати – мають схожі прізвища, десь рівні за силою гри і постійно в таблиці поруч.

Турнір В. Впевнено закінчив турнір кращий залізничник Дмитренко Петро – 1 місце. Друге в Деундяка Олександра. На третє після прекрасного фінішу вийшов вихованець МДЮСШ №6 Приймак Андрій. 4 місце в Кузнецова Петра з Гніваня. А от в жмеринчанина Роєнка Артура фініш не склався.

Турнір С. Бабенка Діму я перехвалив, і він отримав єдину і вирішальну поразку, яка відкинула його на друге місце. А переможцем стала Гезгін Айлін, теж, як Рибак і Бабенко, вихованка Яворського Анатолія Петровича. Поздоровляємо переможців та тренера! Третє місце в Шпанко Надії.

До нових зустрічей в вінницьких турнірах!

Директор Вінницької шахово-шашкової школи Боднар М.М.

0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий