Вирішальні?!

Турнір А. Зіграно ще 4 тури. Довгу рокіровку (0-0-0) зробив лідер турніру Матвіїшен. Чи то виснажився хлопець, чи то порахував, що йому тут немає з ким грати. Є привід поміркувати, в чому причина. А от другий лідер Сподинюк достроково впевнено виконав норматив КМС. Поздоровляємо Віктора! Відійшов від стартової сплячки молодий киянин Самосюк Віктор. Почав більше думати, оцінювати позицію, в результаті пішли очки. У Віті реальний шанс виконати норматив, потрібно лише набрати 1.5 очка з 2 можливих. Ще залишилися теоретичні шанси в єдиної жінки на турнірі Жечевої Оксани з Кодими та вінниччанина Руденка Сергія, але непросто буде це їм зробити, адже суперники в них дуже не прості. Накінець-то почав набирати очки доцент Семенов – можливо перед своєю однорічною доцьою стало соромно. Виходять на свій рівень гри рейтинг-фаворити Биковський та Байковський, тільки чи не запізно?

Турнір В. Лідери не змінилися. Кращий "залізничник країни" Дмитренко Петро Павлович записує одні одинички в своєму рядку турнірної таблиці. А от симпатичний важкоатлет Деундяк Сашко зробив вже дві нічиї. Я шуткуючи називаю його "сином" головного судді змагань Дорофєєва Станіслава Миколайовича. Адже вони двоє найважчі на турнірі. Колишній лідер молодий жмеринчанин Роєнко Артур, мабуть, трішки видохся – нічия-поразка-виграш. Поки він третій. Студент Вінницького технічного університету з Гніваня Кузнєцов Петя пізно прийшов в шахи (в крайньому разі, недавно грає в турнірах), але в цьому турнірі показує досить зрілу гру. Хочеться сподіватись, що Петро і надалі буде прогресувати, і в нашій області зявиться ще один висококваліфікований шахіст. "Дєрзай науку", Петро! А от його товариш Кириленко Павло поки що, як кажуть, по нулях, але видно, що юнак старається і переживає. Думаю, зробить висновки з свого невдалого виступу.

Турнір С. Впевнено виграє свої партії Бабенко Дмитро, здібний розумний хлопець, тільки якби більше займався шахами, то результати мав би набагато кращі. Думаю, міг би себе проявити і на чемпіонатах України. Гезгін Айлін наступає на п’яти. Взявшись за розум, почала вигравати Шпанко. Провідний тренер нашої школи Яворський А.П., як завжди, радується за свого учня Рибачка Толіка. Бушменьов Влад після невдалого старту впевнено набирає очки. А Колесник Сергій пригальмував – останні дві партії програв. Симпатична дівчина Садківська Діана грає з перемінним успіхом, хоча, здається, потенціал в неї дуже високий. Похвалив я напередодні Остапчук Іру, і от вона ще 2 партії виграла! Завтра 2 заключні тури, в яких багато що вирішиться!

В.о. президента ФШВО – Боднар М.М.

0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий