Вихідний почався з швидких шахів

На турнірах А і В був зіграний лише один тур, тому що згідно календарного плану відбувся Кубок ФШВ з швидких шахів. Виграв його майстер спорту Трегубов Вадим. Друге місце в Биковського Олега, а третє посів наш гість з Києва Самосюк Вітя. 

Турнір А. В центральній партії туру зустрілись лідери Биковський та Матвіїшен. Події на дошці розгортались дуже цікаво. Чорні пожертвували якість і захопили ініціативу. В жорсткому обопільному цейтноті здавалось, що Вітя ось-ось переможе, адже загрози були дуже серйозні. Але білі відбились, може навіть несподівано для себе. З дошки швидко почали зникати всі чорні фігури. Але ось молодий шахіст вигукнув "флажок!". Всі подивились, що залишилось в чорних? Король і один маленький пішак! Так, він і приніс Матвіїшену перемогу. Знову виграли студенти технічного та медичного університету. Серйозно налаштувались видно на здобуття кандидатської норми.

Турнір В. Лідери ті ж. Роєнко з Деундяком знову перемогли і зікріпили лідируючі позиції. Але за ними по пятах йде Дмитренко Петро. Програв чемпіон парка Єфремов.

Турнір С. В юнацькому турнірі було зіграно 3 тури. Загальмувала Журавель Аліна – або не з тієї ноги встала, або сурове спостерігання мускулистого батька заважало дівчинці сконцентруватися. Їй вдалося завоювати лише дві половинки. Кинулись доганяти дівчат хлопці. Вигравши сьогодні всі парті набрали оберти три хлопці: чемпіон Вінниці до 10 років юний Рибак Толік, один з любимих учнів тренера Яворського Анатолія Петровича, 13-ти річний Бабенко Дмитро та Кучерук Вова. Володі більше 20-ти років, він недавно в шахах, але тому бажанню, з яким він відвідує тренування, позаздрив би кожен. Хлопці разом з Шпанко Надією та Гезгін Айлін очолюють турнірну таблицю. Чекаємо екватора.

0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий