Екватор

Турнір А. Переможну ходу продовжив Вітя Матвіїшен – сьогодні він обіграв шахову сімю з Кодими: Жечеву і Задорожного. Почав набирати очки кращий хірург Вінниці Лопатюк Володимир, правда зараз він на пенсії і втратив практичні професійні вміння, але за консультаціями до нього звертається багато друзів і знайомих, і він завжди дає слушні поради, допомагаючи їм. Інший хірург (майбутній) студент Сподинюк Віктор впевнено іде до своєї мрії – норми КМС. Сьогодні він набрав 1.5 з 2 можливих, причому обіграв іншого лідера – студента Руденка Сергія. Визнаний інженер–будівельник "Таль" Мельніков Костянтин після двох стартових поразок вийшов на полтинник, причому знову завдяки своєму агресивному комбінаційному стилю. Ще не набрав очок доцент Семенов Андрій, але в нього була річна перерва в шахах – народилась любима донька.

Турнір В. Продовжує перемагати Деундяк – в нього 100% очок. Симпатичний хлопець в своїх 15 років найвищий і найважчий на турнірі. І нічого поганого в цьому немає. Десь гєни, десь заняття спортом. Думається не останню роль ці фактори відіграють в плані витривалості, адже кожень день грається по дві партії. Молодець Сашко! А от неменш здібний жмеринчанин Роєнко Артур програв сьогодні одну партію. Можливо йому не вистачило тих якостей, що є в Саші, адже він по будові тіла набагато нижчий та легший. Набирає ходу працівник вічної професії "залізничник" пенсіонер Дмитренко Петро. В свій час Петро Павлович працював на  багатьох залізничних станціях та вузлах нашої країни: Бердичів, Жмеринка, Житомир, Козятин та Вінниця. І завдяки таким людям ми можемо зараз мандрувати жілізничними дорогами нашої прекрасної країни!

Турнір С. В третій ігровий день оступився ще один фаворит – Шпанко. Чи то погане самопочуття, чи то недооцінка суперників, але результат Надійки – коротка рокіровка. Знову лихоманить Журавель. Невже дівчата віддали всі сили на старті? Хочеться сподіватися, що ні. А от трішки старша дівчинка Гезгін тримається з хлопцями на рівних. Набрали по 2 очки Бушменьов Влад та Колесник Сергій. Теж сильні молоді шахісти, і я не здивуюся, якщо хтось з них опиниться в призерах. Отримала першу перемогу Остапчук Ірина, та і до цього в неї були хороші позиції, але не щастило. Дуже здібна дівчинка, і при умові наполегливої праці результатів слід очікувати дуже високих. Мало очок в Дикого, Старікова та москвича Машковцева. Але вони ще дуже юні, і даний турнір для них буде хорошим практичним уроком.

Боднар М.М. – в.о. президента ФШВО

0 коммент. :

Отправить комментарий

Оставьте комментарий